Kirkemøtet 2024

Kirkemøtet er Den norske kirkes øverste organ. Orgelelever fra bl.a. orgelklubben Ludvig spiller ved ulike møter og samlinger :)

Orgelklasse under Valdres sommersymfoni

Valdres Fagernes,Norge

For første gang arrangeres det et orgelkurs under Valdres sommersymfoni. Kurset passer for motiverte, unge organister under 19 år på høyt nivå som ønsker å utvikle seg individuelt og i samspill med andre. Kammermusikk med strykere vil være en vesentlig del av kurset i tillegg til daglige individuelle timer med noen av Norges fremste organister og pedagoger. Som del av kurset arrangeres en storslått avslutningskonsert der organistene kan skinne, både solo og i samspill med strykerne som de har jobbet og blitt kjent med under kurset.

Toppenkurset – orgel i samspill

Mosjøen Odin Benums veg 21,Mosjøen,Norge

Unge organister inviteres til et unikt kurs med fokus på samspill. Kurset samler unge musikere fra Norge og Europa til en uke med musikalske eventyr på Vefsn Folkehøgskole «Toppen» i Mosjøen, Nordland. Kurset har plass for inntil seks unge organister i alderen 13 – 25 år. Det er totalt rundt hundre deltakere på Toppenkurset, inndelt i symfoniorkester, ungdoms- og juniororkester, pianoklasse og orgelklasse. Vi søker å utvikle de unge organistenes samspillferdigheter. Det gjør vi ved å legge til rette for samspill med instrumentalister, kammerensembler eller kammerorkester.